Despre noi

 

Cu o experiență de 15 ani pe piața de construcții din Romania, firma noastră oferă produse și servicii de calitate la diferite nivele ale prețului. Interesul societatii noastre pentru respectarea angajamentelor asumate prin contract se manifesta prin atentia cu care sunt selectionati angajatii si subanteprenorii, pentru a fi asigurate calitatea si ritmul de executie ale lucrarii care sa satisfaca cat mai bine cerintele beneficiarilor. Atat proiectarea cat si executia se adapteaza in permanenta cerintelor pietei si nivelului tehnic in continua crestere al tehnologiilor avansate si al materialelor de constructii folosite la cele mai diverse lucrari de constructii. Dotarile foarte bune si specialistii cu vechime in acest domeniu, competenta si seriozitatea lor,calitatea serviciilor prestate au contribuit la bunul renume al societatii in domeniul constructiilor.

Avand un amplu portofoliu de prezentare, Davio Grup va pune la dispozitie executia unor lucrari de tamplarie si amenajari atat interioare cat si exterioare. Furnizorii sunt alesi in functie de preferintele clientului, de nevoile sale dar si de buget. Cu toate acestea, colaboram cu cei mai eficienti parteneri prezenti pe piata in vederea obtinerii unor produse de calitate.


Veka
Compania ofera unele dintre cele mai calitative produse de tamplarie activand in peste 50 de piete nationale.

      

Teraplast
Aand un capital 100% romanesc, compania este unul dintre cei mai mari procesatori de PVC si producatori de materiale de constructii din Romania.

   


Profilco
Producatoare de tamplarie din aluminiu, firma greaca reuseste sa se afirme pe piata cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie pentru extrudare si vopsire in camp electrostatic pe care le detine.


Print